ANBI & Doelstelling

Donges PlatVorm
Museum "De Leerlooierij"
RBT BRabant

Gouden handen maken Stichting Bende van de Witte Veer! De Bende bestond 300 jaar geleden uit een bont gezelschap van betrokkenen en dat is heden ten dage nog zo!
Wij werken graag samen met andere mensen en organisaties die alles behalve regulier zijn!

Met veel liefde werken we samen met de deelnemers van dagbestedingorganisaties: Amarant Uilenburg, Beautiful Day en OpStapjeNaarWerk

Dankjewel voor jullie secure knip en plakwerk van ons o.a. Flyers en Zuuthouwerkes!

Stichting Bende van de Witte Veer is een stichting waarvan de aanvraag ANBI-status in behandeling is.

·  Fiscaal nummer NL857154254B01 KvK 6773496
·  Contactgegevens van de instelling: info@stichtingbendevandewitteveer.nl
·  Doelstelling van de stichting: geschiedenis te brengen via culturele activiteiten wat voor iedereen bij te wonen is, ook voor mensen met een beperking. Medewerkers van de stichting zijn vrijwilligers (met en zonder beperking) met een gouden hart en zorgen voor elkaar.
·  Hoofdlijnen van het beleidsplan: De verworven inkomsten worden voor 100% ingezet voor de stichting om deze verder te kunnen ontwikkelen.

Schrijf je in voor
de Bendebrief