BendeFestijn 2021 bij Het Witte Kasteel

Bende van de Witte Veer heeft echt bestaan en leefden van precies 300 jaar geleden in de Langstraat.
rovers plunderen er op los, totdat Swarte Johannes werd verlinkt door zijn vaste scharrel Blommeraandje. Na een jaar lang opsluiting in de gevangenis-toren van Het Witte Kasteel werd de gehele bende uitgeroeid!
Kom genieten van een dagje uit het leven van de Bende van de Witte Veer op 26 sept bij Het Witte Kasteel bij Het BendeFestijn van 12:00u tot 17:00u.
Gratis entree.

De prachtige paadjes onder de bomen van het landgoed, bieden de bezoeker ruimte voor prikkeling van fantasie en zintuigen op weg naar weer een verrassend tafereel van de rovers, die je ongetwijfeld tegen komt. Afgewisseld met een drankje, hapje, toneel en muziek zul je nog heerlijk nagenieten van de indrukken die zijn blijven hangen. Kom snuffelen bij de kraampjes van de helers, lekker proeven van de lekkernijen, activiteiten beleven en kom van de prachtige omgeving genieten!

Wanneer Waar Wat

Wanneer: 26 september 2021 van 12:00u tot 17:00u Entree: Gratis (gesponsord door RBT de Langstraat, Het Witte Kasteel en Stichting Bende van de Witte Veer). Waar: Het Witte Kasteel (omringd door prachtige natuur) waar de rovershoofdman zijn laatste uren beleefde. Wat: BendeFestijn & lancering fietstocht Bende van de Witte Veer in de Langstraat + toneelacts + streekproductenmarkt + bospaadjes  + gratis activiteiten (bijv. workshops, puzzeltocht, souvenirs maken, enz. zowel voor volwassenen als voor kinderen). Gratis entree voor bezoekers. Wie:       Opdrachtgever evenement en opening organiseert het RBT De Langstraat Faciliteiten worden georganiseerd door Stichting Het Witte Kasteel Organisatie Stichting Bende van de Witte Veer organiseert activiteiten en standhouders Kijk ook eens op de website van het Regionaal Bureau Toerisme Langstraat: Bende van de Witte Veer

Schrijf je in voor 
de Bendebrief